Menu

Waar gaat het zoal over aan tafel?

Klankbordgesprekken leveren veel duidelijkheid op. U weet vervolgens wel hoe het stuur in handen te nemen. Een klankbord blijft achter de schermen, dus oogst u als directeur alle waardering en zal men u nog meer ervaren als besluitvaardig, visionair en realistisch ondernemer. Een klankbord is onpartijdig, heeft geen dubbele agenda, geen ander belang, kortom het is sparren in een veilige omgeving.

Mijn MT wil een andere kant op. Ik heb zo mijn twijfels. Zie ik het verkeerd?

Het lijkt wel of mijn organisatie stilstaat. Hoe krijg ik de zaak weer in beweging?

Er wordt binnen het MT veel om niks gediscussieerd. Hoe doorbreek ik dat?

De RvC en ik zitten niet op dezelfde lijn. Hoe overtuig ik hen?

Ik krijg mijn (mede) aandeelhouders niet voor mijn visie gewonnen. Wat is wijsheid?

De bank ligt dwars. Enkele leveranciers doen moeilijk. Hoe pakken we dat aan?

De opvolging is nog onzeker. Hoe ga ik hiermee om? Spaar ik de kool en de geit?

We zijn snel gegroeid. Hoe krijgen we weer grip op de zaak?

De bedrijfskosten lopen uit de hand. Hoe zetten we hier de rem op?

Onze Verkoop mist de boot nogal eens. Hoe kan dat? Waar ligt het aan?

Toe aan een klankbord ?